دستاوردهای مرکز تحقیقات سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی
موفقیت های کسب شده توسط مرکز تحقیقات سرطانهای دستگاه ادراری تناسلی تا کنون به شرح زیر میباشد:
- رتبه کسب شده در میان مراکز تحقیقاتی: قرار گرفتن در میان 10 درصد برتر مراکز تحقیقاتی غیرمستقل در سال 1397و قرار گرفتن در میان 25 درصد برتر مراکز تحقیقاتی غیرمستقل در سال 1398 تا 1401
- کسب عنوان دانشمند یک درصد برتر از نظر استنادات پزشکی توسط دو نفر از اعضای مرکز
- دارا بودن 48 عدد طرح پژوهشی خاتمه یافته و 19 طرح در حال اجرا
- چاپ بیش از 200مقاله در مجلات معتبر بین المللی و شاخص H-index پنج ساله 2
- سیستم رجیستری بیماران: سیستم ثبت بیماران مبتلابه سرطان پروستات، سرطان مثانه و سرطان کلیه از سال94راهاندازی و تاکنون اطلاعات بیش از صدها نفر از بیماران در این سیستم ثبت شده است و بیماران بطور منظم مورد پیگیری قرار میگیرند.
- برگزاری ماهانه توموربرد: از سال 1398 تا کنون مرکز تحقیقات سرطانهای ادراری تناسلی با کسب بودجه از خارج از دانشگاه اقدام به برگزاری جلسات ماهانه توموربورد نموده است که شرکت کنندگانی از تمام دانشگاههای علوم پزشکی کشور در آن حضور یافته و بهره های علمی و پژوهشی بردهاند.
- کنگره سراسری اورو-انکولوژی: در چهار سال متوالی در سالهای 98 تا 1401 کنگره سراسری اورو-انکولوژی به شکلی بی سابقه و موفق برگزار گردید که مرکز تحقیقات سرطانهای ادراری تناسلی متولی برگزاری آن بود.
- مرکز فیوژن بیوپسی: در سال 98 مرکز تحقیقات سرطانهای ادراری تناسلی با کسب بودجه از خارج از دانشگاه اولین مرکز دانشگاهی انجام فیوژن بیوپسی را راه اندازی نموده است که یادآور میشود حاصل ماهها تلاش و رایزنی با مدیران و شرکت های مختلف بوده و در نهایت اصل امتیاز متوجه دانشگاه علوم پزشکی تهران میباشد.
- مرکز بازتوانی: مرکز تحقیقات سرطانهای دستگاه ادراری تناسلی در سال 99 به کمک بخش خصوصی تلاش به راه اندازی مرکز بازتوانی بیماران مبتلا به سرطانهای اروانکولوژی نموده است که در حال حاضر در مراحل اولیه تاسیس میباشد.
- انجمن سرطانهای دستگاه ادراری تناسلی: مرکز تحقیقات سرطانهای دستگاه ادراری تناسلی در راستای حمایت از بیماران در سال 1400 موفق به راه اندازی سازمان مردم نهاد انجمن سرطانهای دستگاه ادراری تناسلی با مجوز وزارت کشور شد. هدف این انجمن ارائه حمایت مادی و معنوی به بیماران مبتلا به سرطانهای دستگاه ادراری تناسلی در ابعاد مختلف با فراهم کردن امکانات بهینه درمان بوده و به منظور دستیابی به این هدف تعامل با مراکز علمی پژوهشی داخلی و خارجی مرتبط با این نوع بیماری به منظور اطلاع از آخرین یافته های علمی در زمینه درمان و پیشگیری این نوع بیماری را در دستور کار دارد.